De Minc en Art Screen Ink, werkt dat samen?

Art Screen Ink en MincIn deze video probeer ik uit of de Art Screen Ink die Heidi Swapp op dit moment voert in haar mixed-media lijn en de Minc een goede combinatie zijn. Ik vroeg me dat vooral af omdat Heidi Swapp tijdens de CHA onthulde te komen met Minc mediums, waaronder inkt, verf en een spray. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar stiekem ben ik heel erg benieuwd of het een volledig nieuw product is, of dat het gaat om de inkt die we nu ook allemaal gebruiken, maar dan in een Minc-jasje.

Minc Medium of Art Screen Ink?

Dat het nieuwe product van Heidi Swapp goed zal werken, daar twijfel ik niet aan, maar werkt het nu ook al (dus zonder Minc-logo en bijbehorend prijskaartje), dat is wat ik graag wil weten. Het antwoord? Dat zie je in de video!

Het medium (en de bijbehorende stencils) zijn o.a te koop bij Scrapdelight.

Wil je meer zien over deze en andere nieuwe Minc-mediums, bekijk dan eens het filmpje hieronder. Ik heb dit filmpje gemaakt tijdens de CHA 2016 in Anaheim. Heidi Swapp heeft mij daar een fantastische rondleiding gegeven door haar booth, en daar werd ik op z’n zachtst gezegd heel hebberig van. Nieuwsgierig wat er allemaal aan zit te komen in maart? Kijk maar mee: