Winter Holiday series: Afl 21

0
120

Aflevering 21 zal je denken? ik heb nog niet eerder wat gehoord over deze Winter Holiday series hier op deze pagina. Dat kan kloppen. Mijn mooie site was namelijk een tijdje niet online. Zodoende kon ik niet bloggen hier over dit leuke project.

Begin december voordat wij op vakantie gingen ben ik begonnen met mijn Winter Holiday project. Mijn doel was om voordat we op vakantie gingen al mijn pagina’s klaar te hebben. Zodoende hoefde ik in Amerika enkel met mijn Selphie onder mijn arm wat foto’s te printen en had ik een compleet album af als we terug zouden komen van onze reis. Helaas vergeet ik altijd dat er maar 24 uur in een dag zit waarvan je er nog minimaal 6-8 van moet slapen, ik 2 kinderen heb die stuiteren van de feestdagen en sinterklaas, een huishouden en nog wat deadlines. Dus lang verhaal kort, dat album was natuurlijk niet klaar. Wat wel klaar was heb ik in december dagelijks gepost op YouTube. De rest van mijn spullen heb ik ingepakt en meegenomen. Ik ging immers 5 weken op vakantie, dan kon ik vast wel alle avonden even lekker scrappen net zoals ik hier thuis doe [insert grote grijns…. tuurlijk lukt dat niet haha]

20 Januari zijn we terug gekomen van vakantie… het is nu 27 februari en mijn album is bij lange na nog niet af. Wel ben ik vorige week aan de slag gegaan en heb ik inmiddels wat filmpjes voor jullie. Het eerste filmpje heb ik nu op mijn Youtube staan. Daarin vlieg ik door mijn album met wat ik wel in amerika gedaan heb en maak ik 2 pagina’s af. Omdat alles nogal snel gaat heb ik er zowaar een link naar deze pagina bij gezet. Beetje spannend… want eigenlijk is deze website nog niet af, Maar ik wil echt heel graag wat linkjes en foto’s posten als mensen ze van iets dichterbij willen bekijken.

Het filmpje begint met een ‘fliptrough’ Dit is gewoon een mooi engels woord voor ‘laat ik pagina voor pagina zien’. Hieronder plaats ik de bijbehorende video’s van de gemaakte pagina’s.

WH-vliegreis[youtube]https://youtu.be/02aEnqp-xE0[/youtube]

Gebruikte materialen van deze pagina:

WH-December[youtube]https://youtu.be/UEmrKda3RF4[/youtube]

Gebruikte materialen van deze pagina:

WH-onadventure[youtube]https://youtu.be/urnRvcLQOpY[/youtube]

Gebruikte materialen van deze pagina:

WH-route66[youtube]https://youtu.be/s64MygTdfco[/youtube]

Gebruikte materialen van deze pagina:

WH-presentunderthetree[youtube]https://youtu.be/DMGfHTAtEd4[/youtube]

Gebruikte materialen van deze pagina:

WH-happyholidays[youtube]https://youtu.be/_WtSMxMKU28[/youtube]

Gebruikte materialen van deze pagina:

WH-holidayspirit

O o Ik kan zowaar de process video van deze pagina niet vinden. Dat wordt een speurtochtje op mijn computer doen om te zien of ik deze nog ergens heb liggen. Deze pagina is gemaakt aan de hand van een schets.

WH-kerstvoorbereidingen

Van deze pagina is geen process video, tenzij je mijn Mixed Media 101 online workshop volgt. Ik heb deze pagina gemaakt terwijl we in Amerika waren voor deze workshop. Helaas kan ik hem dus niet delen met jullie. Jammer, want ik vindt het echt een hele leuke pagina geworden. 🙂

Mochten jullie nog vragen, comments, opmerkingen enzovoorts hebben, ik vind het leuk om van jullie te horen!

Liefs Martine