Deadlines, huishouden en ziek zijn

0
290

Aankomende zaterdag gaat de eerste marathon van dit jaar van start bij Scrapdelight. Een hele happening altijd en dit jaar nog groter dan het jaar daarvoor, en het jaar daarvoor. Ik ben nu voor de derde keer een docent bij deze marathons. Ik mag hem zelfs twee keer begeleiden! (dat betekent twee keer die awesome lunch en diner woohoo!)

Afgelopen week was de deadline voor de docenten om minimaal 5 voorbeelden, daarnaast ging ook de nieuwe Document Life stories kit afgelopen vrijdag de deur uit. Ook hiervoor mag ik voorbeelden maken. Die deadline was ook afgelopen week. 3 weken geleden is tevens mijn nieuwe online workshop P3 het vervolg van start gegaan. Daarvoor heb ik nu de aankomende 6 weken elke week een deadline… Dat ging een heel druk en pittig weekje worden! De week was al een dagje korter ivm pasen en Martin zijn herdruk van Dichtgedachten 1 moest ook deze week de deur uit. Maar we gingen het halen. Beetje doorwerken en wat minder uurtjes slaap. Geen probleem. En toen werd ik ziek. Als in ik lig in bed en kan niets meer zonder de longen uit mijn lijf te hoesten ziek. De dag na pasen wel te verstaan…. Martin heeft al zijn afspraken afgezegd, zodat ik ook echt even ziek kon zijn. Heel erg fijn!

Na wat concessies gedaan te hebben. (zoals geen nieuwe youtube filmpjes, en marathon en document life stories filmpjes zonder voice over, zwemles van zoonlief skippen en de oppas regelen om alle boek bestellingen naar de post te brengen (gewoon 8 postzakken vol!) heb ik alle deadlines gehaald! Helaas kan ik maar heel weinig laten zien van alle dingen die ik gemaakt heb, maar ik kan wel de pagina’s van de vorige marathon met jullie delen. Voor de mensen die deze gevolgd hebben. Al deze voorbeelden staan ook in dat prachtige boekje wat jullie gekregen hebben. Naast sommige lay-outs zie je een QR code staan (dat blokje met al die zwarte en witte blokjes erin) als je deze scant met je mobiel, krijg je de process video van die lay-out te zien! Hoe cool is dat!

DLSM_Okt2015_Martine_LO_01 DLSM_Okt2015_Martine_LO_02DLSM_Okt2015_Martine_LO_04

Deze pagina’s zijn gemaakt met foto’s uit 2012. Het was onze eerste keer naar LA met Smurf. Dat is toch echt wel een voordeel van zo ontzettend achterlopen met je fotoboeken. Ik geniet enorm van de oude foto’s en van herinneringen ophalen uit een periode waarvan je geleefd wordt door luiers, slapeloze nachten en hormonen 🙂

DLSM_Okt2015_Martine_LO_03

Deze foto’s zijn gemaakt toen we voor het eerst in LA waren met twee smurfjes. Onze jongste smurf was geen makkelijke baby. (en dat is nog zacht uitgedrukt) deze foto’s dat ze samen zo blij zitten te zijn zijn dus extra waardevol! Op het tabje zit mijn hidden journaling (onder het kaartje celebrate) Deze pagina hebben we tijdens de marathon stap voor stap na gemaakt.

DLSM_Okt2015_Martine_LO_05 DLSM_Okt2015_Martine_LO_06

Zelfs de eerste verjaardag van Smurf 1 was nog niet in de fotoboeken terecht gekomen. Gelukkig nu al een klein stukje. Als je denkt.. hey die pagina’s zijn bijna hetzelfde…. Dat klopt. Het is dezelfde pagina, maar achter de drie onderste foto’s zit een tab met daarop nog meer foto’s op de tweede pagina zie je hoe het eruit ziet als deze omhoog geschoven zijn.

DLSM_Okt2015_Martine_LO_07

Met kaartjes met huizen erop, kon ik mooi deze random foto’s scrappen van onze verhuizing in 2012!. Mocht je nu denken… ooo ik wil de oude marathon kit nog graag hebben, er zijn nog een paar Thuiskits van de marathon van Oktober 2015 beschikbaar bij Scrapdelight. Je krijgt dan alle materialen en het boekje met voorbeelden.

aankomend weekend gaat dus de nieuwe marathon van start. Ik begeleid vrijdag 15 april en zondag 24 april! Wie weet zie ik je dan wel! Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in!

Liefs Martine