Nieuwe zomer release Doodlebug (SPC 2016)

0
173

Doodlebug… oo Doodlebug. Ze hebben het weer gedaan. Hun speelse iconen en frisse kleurtjes laten mij elke keer weer verliefd worden op deze lijnen. Ze gaan altijd met hun trends mee en ondanks dat ze zo een eigen stijl en vast kleurenschema hebben, verassen ze mij elke keer weer. 4 nieuwe releases ditmaal!

flea market

Flea Market is de herfstlijn van Doodlebug. Een warme lijn met bloemen, blaadjes, koffers, hexagons, muisjes en zonnebloemen. Een van de mooiste herfstlijnen die ik gezien heb tot nu toe, ook zeer geschikt voor een nazomer of herfst vakantie (zie de koffers en de caravans).

Here comes santa claus

Een heerlijk speelse kerstlijn in alle groen en rood tinten die in de doodlebug collectie voorkomen met hier en daar een blauwe tint. De kerstman brengt op zijn scooter de pakketjes rond en naast de standaard rendiertjes en sneeuwpoppen is er ook een vogeltje aan de collectie toegevoegd.

Boo’s and Brews

De halloween lijn van Doodlebug. Een schattige lijn in de traditionele halloween kleuren groen, paars, oranje en zwart. De iconen zijn een gekke professor, potions, kikkers, mummy’s en vleermuizen.

Monochromatisch

Dat Plaid HET nieuwste patroontje is in scrapbookland is geen verassing, in (bijna) elke nieuw uitgekomen lijn zit wel een plaid of ruit patroon. Doodlebug brengt nieuwe monochromatisch uit met een … jawel plaid patroon met op de achterkant een klein ruitje.

Hier gaat de herfstlijn zeker in mijn mandje vallen, net als de monochromatics! Welke zijn jouw favorieten?