American Crafts nieuwe releases (spc2016)

1
188

American Crafts heeft 3 verschillende populaire designers onder hun naam staan. Alle drie hebben ze een nieuwe lijn uitgebracht deze zomer, alledrie heel erg passend bij hun stijl, trendy en heel erg verschillend, maar ook weer goed te combineren onderling.

Go Now Go

We starten met de nieuwe lijn van Shimelle. Ditmaal is het een travel lijn in de bekende frisse kleuren van Shimelle. Veel blauw, groen en rood in combinatie met koper/ rosegold kleur. Of je nu met de fiets, vliegtuig, lopend, met de boot of auto op pad gaat. Deze lijn is geschikt voor allemaal. Vooral het reizen zelf lijkt centraal te staan. De thickers die lijken op de zwarte omslagletters van de aankondiging borden is een Must Have. (en de puffy hartjes en de papiertjes en…)

Saturday

Daarna hebben we de nieuwe lijn van Dear Lizzy, Saturday collectie heeft als thema het weekend, relaxen, uitjes enzovoorts. Leuk voor alledaagse dingen. Een frisse lijn met trendy pastel tinten afgewisseld met heldere kleuren en grijs. Je ziet flatgebouwen, taxi’s, camera’s en grafische patronen. Perfect voor het hele gezin.

Oh Happy Life

en last but not least is de nieuwe lijn van Amy tangerine. Oh Happy Life. In bijna traditionele Amy Tangerine kleuren, vliegen de donuts, doily’s en veertjes je om de oren. Een mooie variant op de Boho Chic onderwerpen in frisse oranje en roze tinten. Nieuw in deze collectie zijn de papercuts. Labels en ephemera van wit cardstock met uitgesneden patroontjes. ben benieuwd hoe deze er in het echt uit zien!

Naast de lijnen van deze ontwerpers zijn er nog meer nieuwe producten uitgekomen onder de naam van American Crafts. Deze staan echter nog niet online en krijgen jullie nog te goed van mij. Ik heb al een mooie verzameling besteld in een pre-order van de bovenste lijnen, welke vinden jullie het leukst?

 

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.