Jilliebean Soup nieuwe zomer release (SPC 2016)

Jilliebean Soup is niet zo een hele grote speler in het scrapbookwereldje, maar wel in mijn scrapkamer. Er is altijd wel een stickervelletje, papiertje of wood veneer waar ik verliefd op ben geworden. Mede door hun frisse kleuren en ontwerpen en door hun fijne prijsjes. Ook deze keer hebben ze weer twee super mooie lijnen uitgebracht.

Chit Chat chowder

Een vrolijke frisse lijn die mooi de Healthy Hello lijn aanvult qua kleuren en designs. Je ziet wat paperclips, ananassen, cijfers, bloemen en regenwolken. Allerlei elementen die dit een lijn voor alledag maken. De gekleurde wood veneers en ephemera pack zijn mijn favoriet.

Hardy Hodgepodge

Een hele mooie lijn met oranje en grijs tinten en cactussen (JEEJ), bloemen en veertjes. Hij doet mij een beetje Boho Chic of indian summer aan. Absoluut eentje die in mijn winkelmandje gaat. (al is het enkel om het cactus/vetplant papiertje 🙂 en de prachtige bloemen.

Holiday shape shakers

Op de winter CHA 2016 kwam Jilfliebean soup uit met Shape shakers, om simpel shakercards te maken en matching stempels. Nu komen ze uit met een paar extra sets met stempels, om dezelfde shaker cards om te toveren tot kerstkaartjes. Goed bezig jilliebean Soup!

Welke vind jij het leukst?