Process video ‘spoorwegmuseum’ deel 1

1
151

IMG_3411Afgelopen week ben ik met mijn oudste, mijn zus en haar oudste naar het spoorwegmuseum geweest in Utrecht. Wat een top dag zeg! het was de heetste dag van de week, met 31 graden en daardoor was het perfect. Het was heel erg rustig en binnen was een verkoelend windje i.p.v benauwd. Doordat het zo rustig was konden we alles met gemak doen. Ze hebben allerlei attracties en natuurlijk alles over treinen. Onze oudste jongens zijn 4 en 5, dus die gingen vooral voor de speeltoestellen i.p.v kijken naar de wachtkamer van de koningin of de koninklijke treinstellen. Alhoewel plassen op een grote plank met gat erin wel nog een keer herhaald moest worden op de terug weg:)

Eenmaal thuisgekomen wilde ik meteen met de foto’s aan de slag. Er komen ongetwijfeld nog meer pagina’s over dit dagje uit, maar in deze pagina zitten wat random foto’s van de hele dag. Het duurde even voor ik het juiste papier gevonden had. Ik zocht in mijn jongens/stoere kleuren stapel, maar dat paste niet zo goed. Wat wel paste was de On Trend 2 collectie van My minds Eye.. dus die heb ik gebruikt, inclusief een process video!

Ik heb alle kaartjes gesneden van een 6×6 paperpad. Het voordeel hiervan is dat ik ze enkel op 4″ hoef af te snijden. Fijn voor mijn 8,5″ quillotine van tonic, want daar kan je net geen 6″ op af meten. Doordat alle kaartjes enkel patroontjes zijn en geen teksten hebben, is het fijn om de kaartjes te voorzien van lekkere grote embellishments. Hiervoor heb ik het chipboard vel gebruikt van de On trend 2 collectie. Om beter te zien waar wat past, heb ik alle chipboard elementen door de sheet gedrukt. Zo blijft de stickerlaag zitten, en kun je mooi schuiven met alle elementen. IMG_3412

Naast het chipboard vel heb ik ook het stickervel gebruikt en de alpha/word stickerpack. Vooral die laatste zitten veel elementjes in die goed te gebruiken zijn voor de pocket pages. 3 verschillende alfabet stickers, een stickervel met elementen zoals hartjes, cirkels, hastags etc. Dan nog een vel met labels en een vel met woordjes en bannertjes. Als extra alfabet heb ik een mini alpha gebruikt van JilliebeansoupIMG_3410.

De ponsen die ik gebruik in dit filmpje zijn de feather punch van EK succes en de 2 point flag punch.  Ik heb uit een map van het spoorweg museum de naam van het museum geponst en met de mini alpha’s de datum gemaakt (die niet klopt, wa
nt het had Juli 2016 moeten zijn 😀 Dit ga ik nog aanpassen. In het museum kon je voor 2 euro een herdenkingsmunt kopen. Samen met het parkeerkaartje en de map had ik zo voldoende leuke aandenken die paste bij deze dacht. Ik heb nog meer kaartjes en foldertjes meegenomen, maar die ga ik verwerken op een andere pagina met andere foto’s. Van de week zie je andere kant de pagina op mijn blog en op Youtube.

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal op YouTube Liked op mijn Facebookpagina, Instagram Of aanmeld voor mijn Nieuwsbrief

Veel scrap plezier!

logomartine_small

 

1 REACTIE

  1. Hallo Martine,

    Wat een super leuk filmpje is dit en wat een gezellige pagina heb je gemaakt!!!

    Lieve groetjes Marrie

Reacties zijn gesloten.