10 mooiste herfstlijnen van 2016

0
224

Op de SPC show in Utah hebben de meeste scrapbook merken hun nieuwe lijnen aangekondigd. Sommige bedrijven hebben dit al eerder gedaan, en andere weer later. Daardoor is het overzicht wat er nu allemaal nieuw is een beetje kwijt. Ik heb geprobeerd alle lijnen een beetje te orderen en ze per thema bij elkaar gezet. Mis je nog een onwijs leuke (Nieuwe) lijn in dit thema, geef mij een gilletje en dan vul ik hem aan.

De nieuwe Herfstlijnen van 2016 (De linkjes zijn dikgedrukt)

Simple Stories: Hello Fall

Een zeer frisse en toch warme herfstlijn in de populaire Simple Stories stijl.

Mooie oranje, rode, groene en bruin tinten met de bekende diertjes als egeltjes en eekhoorns. Prachtige ruitjes, blaadjes en bomen. Tevens zitten er wat kreten als ‘so very blessed’ in waardoor hij meteen door kan voor Thanksgiving. De lijn Bloom en Grow past trouwens qua kleurtjes ook bij deze lijn. Ligt begin Augustus in de schappen.

Echo Park: I love family

Ondanks dat deze lijn I love Family heet is het een zeer mooie lijn in herfstkleuren met kanten kleedjes, potjes, quilts en gezelligheid. De aandacht gaat dus vooral naar foto’s die je lekker binnen maakt in plaats van buiten in de regen en kou 🙂 Is wat voor te zeggen natuurlijk! Vooral de stempels en stansen uit deze lijn vind ik erg mooi! (Release in Augustus)

Echo Park: Fall is in the air

Een leuke frisse lijn met lichtblauw, rood, geel en groen en heel veel schattige diertjes. Ondanks de frisse kleuren oogt de lijn wel warm, knus en gezellig. 

Carta Bella: Autumn

Een vintage herfstlijn met klassieke afbeeldingen en rechte vormen. Mooie geel, rood en groen tinten. Naast de pompoenen, herfstbladeren en fietsen zit er hier en daar het woordje thankful verstopt zodat de lijn ook goed geschikt is thanksgiving in Amerika. 

Doodlebug: Flea Market

Flea Market is de herfstlijn van Doodlebug. Een warme lijn met bloemen, blaadjes, koffers, hexagons, muisjes en zonnebloemen. Een van de mooiste herfstlijnen die ik gezien heb tot nu toe, ook zeer geschikt voor een nazomer of herfst vakantie (zie de koffers en de caravans). Doordat deze lijn geen rood in zijn ontwerpen heeft zitten is deze lijn heel anders dan de andere herfstlijnen.

Pebbles en Jen Hadfield: Warm & Cozy

Een nieuwe lijn van Jen Hadfield (o.a van de DIY home I en II, en Everyday collectie). Donkere warme kleuren, koper en goud foil, donkerbruin, warm rood, heel veel houtachtergronden, bloemen, bladeren, vosjes en een herten hoofd. Gecombineerd met frisse zwart/wit en grijs tinten maakt dit een hele interessante en vernieuwende lijn. Ik ben stiekem verliefd!

Pebbles: Woodland forest

Een frisse schattige herfstlijn van pebbles, een hele andere lijn dan de Warm & Cozy, is deze lijn vol met frisse herfstkleuren, koper accenten en schattige figuurtjes!

Photo Play: Falling Leaves

Een mooie combinatie tussen trendy kleuren en de herfstklassiekers. Dit nieuwe merk timmert goed aan de weg, en is misschien wel mijn favoriet in dit lijstje!

Lawn Fawn papier en stempels

Lawn Fawn is eigenlijk een stempel merk en vooral gericht op kaarten maken. Maar al hun stempels en papier zijn ook zeer geschikt voor scrapbooking en pocket pages. En buiten dat zijn hun stempels, matching dies en papier gewoon ook echt heel erg leuk! 

De meeste releases liggen al in de winkels of komen binnenkort binnen. Welke is jouw favoriet?

Liefs logomartine_small