Mixed Media scrapbook pagina ‘Mommy’s Boy’

0
190

mommyboy-1Afgelopen dinsdagavond heb ik weer een live process video gedaan op mijn Facebookpagina. Heel iets anders dit keer, want ik heb me gestort op een mixed media scrapbookpagina.

Dat resulteerde meteen ook in een heel ander soort video, want werken met mixed media betekent vooral ook veel zoeken naar de juiste combinaties, kleuren enzovoort. Dit was typisch zo’n pagina waarbij ik halverwege het proces heel eventjes de moed verloor omdat het allemaal net iets anders uitpakte dan ik had gepland, maar dat is juist iets dat je moet omarmen. Uiteindelijk ben ik heel tevreden over het resultaat.

Klik op de foto om de lay-out in het groot te bekijken.

Materialen

Voor deze pagina heb ik gewerkt met gelato’s, modeling paste, gesso, distress inkten en stencils. Ik heb papier gebruikt van Echo park (Bundle of joy en Little man) en diverse stickers en ephemera. Uiteraard heb ik ook mijn banner pons gebruikt (want elk excuus om die te gebruiken is voor mij goed genoeg).

.mommyboy-3mommyboy-4mommyboy-5

Live Video

Process Video

En als je een snellere versie wilt zien kun je hieronder de Youtube Process video bekijken. Dit is ook vanuit een andere hoek geschoten, dus heb je net even een ander beeld. Dit process is wel versneld en vertel ik tijdens een voice over wat ik aan het doen ben.

Workshops

Wil je ook graag leren werken met distress inkten?

Ik geef 11 september een workshop op mijn eigen locatie in lelystad en

15 september start er een online cursus met Distress Inkten.

Wat is jouw favoriete manier van process video’s kijken? live of versneld?

Veel kijk- en leesplezier.

Liefs

logomartine_small