Distress Workshop Online: Les 12: Process video ‘Whoops’

0
154

Het wordt tijd om alle geleerde technieken met elkaar te gaan combineren en te verwerken in een (pocket page) scrapbookpagina.

Ik heb voor deze pocketpage pagina de volgende technieken gebruikt.

  • packaging techniek (les #5)
  • Stencils (les #3)
  • Masking (les #10)
  • Embellishments maken (les #11)
  • stempelen (les #8)

whoopskopieIk ben begonnen met het uitzoeken van papier. Ik heb papier en embellishments gebruikt uit de Carpe Diem collectie van Simple Stories. Deze lijn bevat veel elementen die lijken op watercolor elementen. Tevens komen de kleuren goed overeen met 3 distress kleuren uit kit 13 (abandoned Coral, Fossilized Amber en Cracked pistachio). Ook zijn er veel patronen in deze lijn die goed na te maken zijn met de geleerde technieken. Hierdoor zal het makkelijker zijn om papier en embellishments bij deze lijn te maken.

Stap voor stap

whoops-4 whoops-3 whoops-2 whoops-1

Ik heb voor deze pagina een process video gemaakt. Hierin vertel ik de volgorde van werken en welke technieken ik waar gebruikt heb.

 

De materialen die ik gebruikt hebt vind je hieronder.

Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben met deze les om de Distress inkten uit de kast te halen en om deze te gaan gebruiken in jullie pocket pages.

Tot de volgende les!