Marathon Scrapdelight 2016

0
139

En dan bedoel ik niet de Marathon met 5 of 10 kilometer lopen… maar een marathon van 10 uur scrappen, kletsen, tips geven, inspiratie opdoen, shoppen, thee en koffie drinken en heerlijke hapjes eten. En dat met een groep van 16 mensen! Iedereen krijgt een marathon kit met eigen kaartjes, stickers, papiertjes en een boekje met voorbeelden en process video’s! hoe leuk is dat!!

Afgelopen 2 weken waren de marathon dagen bij Scrapdelight. Ik mocht 2x de docent voor de dag zijn. 2 hele verschillende groepen op 2 verschillende dagen. Zo leuk om de verschillen te zien tussen mensen, om nieuwe mensen te verwelkomen in de wereld van Project Life en om bekende gezichten weer te zien. Het zijn slopende dagen, ze kosten onwijs veel energie…maar wat is het leuk!!!

Nu de laatste dag van de Marathon geweest is, kan ik laten zien wat er in zo een kit zit, en wat ik ermee gemaakt heb. De Process video’s blijven exclusief voor de mensen die de kit gekocht hebben. (Je kon ook een thuiskit kopen)… Voor volgend voorjaar staat er alweer een nieuwe op de planning.. maar wanneer en vooral hoe blijft nog even een surprise.

 

In bovenstaande filmpje zie je wat er zo onder andere in de kit kan zitten. Niet iedereen had exact dezelfde materialen of papiertjes, maar wel iets wat er dan op lijkt.

IMG_4435kopie happy birthday-compilatie

Voor de bovenste pagina heb ik vooral de verjaardags papiertjes en embellishments gebruikt om de verjaardag van mijn jongste te scrappen. Ik heb de Hexagon pons gebruikt als basis voor mijn embellishment clusters.

IMG_4437kopie happy birthday-compilatie-2

Deze pagina is vriendje van de eerste pagina. Ik heb hiervoor onder andere ook de Diamond press gebruikt, 11/5″ cirkel pons en de hexagon pons.

currently-2 currently

Voor deze pagina, heb ik de volgorde omgedraaid. Ik heb eerst de pagina gemaakt, en later die week de foto’s voor deze pagina. Ik hou ervan om kleine dingetjes te documenteren, zoals bijvoorbeeld, wat eten ze het liefst als ontbijt. Maar goed ook, want het is nu alweer anders. Zeker bij de jongste zijn het echt fases, die ik anders alweer vergeten was. Ik heb de foto’s zwart/wit gemaakt zodat ik zeker wist dat ze zouden passen bij het papier en de kaartjes. De koperen thickers zijn uit de Warm&Cozy collectie van Jen Hadfield/Pebbles. Daarnaast heb ik een koperkleurige spray gebruikt van Prima marketing (Empress Gold)

summer1 summer

voor dit laatste voorbeeld heb ik foto’s gebruikt van een picknick dag. Omdat er veel rood in de foto’s zat heb ik rood ook als accent kleur gekozen en de hoofdkleur blauw. De cameraatjes zijn uit papier geknipt. (wat in de kit zat)

Ik hoop dat jullie het tot aan het einde gered hebben van mijn blog! Bedankt voor het lezen,

Liefs logomartine