Embellishments les #4 één lijn

0
126

Schermafbeelding 2016-11-03 om 00.04.34In de hobby wereld is zo ontzettend veel te krijgen dat je soms door de knutselspullen je project niet meer ziet. Hetzelfde geldt voor scrapbooking. Om de techniek van het clusteren onder de knie te krijgen raad ik je daarom ook aan om maar met 1 lijn te werken. Hoeveel embellishments je hiervan hebt, kun je zelf bepalen. In mijn voorbeeld heb ik een lijn gepakt waarvan ik vrij veel verschillende embellishments had. Je kunt bij een lijn natuurlijk altijd nog eigen embellishments maken zoals uitgelegd in les #3.

Kleur

Mocht je geen lijn in je voorraad hebben met de embellishments die je wilt gebruiken kun je ook je eigen lijn of kit samen stellen. Let dan vooral op de kleuren die je gaat gebruiken. Neem als uitgangs punt dat ene papiertje of embellishment waar je oog op gevallen is. Kijk naar het thema, kleurgebruik, stijl en patronen die op dat papiertje of embellishment voorkomen. Hierop ga je de rest van je kit baseren. Houdt de kit klein, maar varieer in materialen. Voeg bijvoorbeeld 1 stickervel toe, wat woodveneer, 1 set chipboards. 2 rollen washitape etc toe. Heb je de techniek van het clusteren onder de knie, dan kun je je heerlijk uitleven met embellishments.

Video

Voor deze les een vrij lange video die semi live is ingesproken en semi met een voice-over.

Vragen kunnen je altijd stellen via mijn facebookgroep, mijn pagina of via de mail naar [email protected]

logomartine