Workshop Project 2017

0
157

Soms heb je van die ideeen in je hoofd, die niet kunnen wachten en meteen uitgevoerd moeten worden. Zo ook dit project. Project 2017! In deze (hele lange) live video leg ik uit wat dit project inhoudt, maar soms is het ook fijn om het geschreven te zien staan 🙂 Dus ook nog maar even een blogje erover onder de video.

Op verschillende groepen op Facebook merkte ik dat er steeds meer vragen kwamen van nieuwe mensen. Hoe werkt dit , hoe werkt dat, hoe start je enz. Ik weet nog toen ik het eerste jaar project life wilde gaan doen. Zoveel informatie… Ik ben een jaar later pas gestart. Omdat de meeste mensen toch wel 1 januari willen starten dacht ik… zou toch handig zijn als er een workshop is. Gewoon eentje die de basis vertelt en je elke maand inspireert met nieuwe voorbeelden en technieken en het gewoon uitlegt. Ik zal eens opzoeken waar dat kan…. Dat heb ik niet gevonden! Dus ik heb besloten om deze workshop te starten. Ik moet even wat agenda’s omgooien want het betekent dat volgende week al de eerste lessen online komen. (Je wilt immers wel al weten waar je aan begint VOOR 1 januari). Vandaar ook dat alles een beetje chaotisch gaat hihi excuses! Ik denk dat iedereen dat wel herkent dat je een idee hebt waar je zo enthousiast van wordt dat je niet wilt wachten met het delen ervan.

Dus Project 2017 is geboren! Volgende week komt de eerste content online (23 december) en kun je heerlijk tijdens de feestdagen en de rustige dagen tussen kerst en oud en nieuw je voorbereiden op een heerlijk creatief avontuur voor 2017! Goeie voornemen om dat foto boek te gaan maken, om meer met je foto’s te gaan doen? ik zeg… Hier is de link naar de webshop 😀 Deze workshop bestaat uit 12 maanden. Elke maand komen er 4 lessen online. Je kunt zelf besluiten of je de workshop per maand gaat aanschaffen, of in 1x. Uiteraard is het voordeliger om de workshop in 1x aan te schaffen. Je betaald dan 5 euro per maand in plaats van 7,50. (Dat is een korting van 30 euro! )

Ik ga aan de slag met oude en nieuwe materialen. Met Pocket page kaartjes en met groot papier. Ik ga het vooral simpel houden voor iedereen met een goeie uitleg en basis. Elke maand krijg je het volgende

  • Nieuwe techniek of thema met uitleg
  • Uitvoering van deze techniek
  • 2x process video
  • 2 schetsen met indeling voor je pocket pages.

Ik zal elke maand een andere indeling gebruiken waardoor je (als je het hele jaar afneemt) zometeen 24 verschillende schetsen hebt met 12 verschillende indelingen, 24 process video’s, 12x een uitleg over een techniek of thema en de uitwerking daarvan. Daarnaast krijg je ook toegang tot de speciale Facebook-groep en krijg je een jaar lang begeleiding van mij. Ik ben enthousiast! Ik hoop dat ik zo jullie kan inspireren om de foto’s van je computers af te halen, waar nooit iemand ze ziet. Ze kunt documenteren en dat je over 30 jaar met trots kunt terug kijken en kunt vertellen over je eigen geschiedenis en je leven! Tot snel!

Liefs