Project 2017 #2 Titelpagina

0
146

Ik ga aan de slag met een titelpagina voor mijn album. Voor deze pagina heb ik kleurrijke kaartjes gekozen uit een core kit van Amy Tangerine voor Becky Higgins (Project Life) Deze heb ik gecombineerd met random foto’s van mijn mobiel. Ik heb deze in zwart/wit af laten drukken zodat ze allemaal met elkaar matchen.

Ik heb de volgende materialen gebruikt in mijn titelpagina

Naast mijn uitwerking heb ik ook een schets van deze pagina gemaakt. Deze kun je gebruiken voor het maken van je pagina’s. Als je een schets gebruikt, wordt je minder afgeleid door bijvoorbeeld een kleurtje of product. Zodoende kunnen uitwerkingen van dezelfde schets er steeds anders uit zien.

Ik zie jullie voorbeelden graag terug via social media. Als je de #mrproject2017 gebruikt of mij tagged in je bericht dan kan ik ze ook zien buiten de speciale Facebook groep die opgezet is voor de jaarabonnee’s van Project 2017.

Liefs