Project 2017 #3 Voorstelpagina

0
129

Naast de titelpagina heb ik voor dit jaar ook een voorstelpagina gemaakt. Buiten dat ik gewoon heel graag deze foto’s in mijn album wilde hebben, vind ik het ook erg leuk om de laatste weetjes vast te leggen. Wat wordt er graag gegeten, mee gespeeld, gelezen etc. Wat gaat er gebeuren in het nieuwe jaar. Deze foto’s zijn van een fotoshoot van afgelopen nazomer. Niet super recent dus, maar te mooi om niet te gebruiken ūüôā

Om toch journaling kwijt te kunnen heb ik foto flapjes gemaakt. Mocht je het vervelend vinden dat je foto’s niet beschermd zijn dan kun je gebruik maken van extra photoflips. Dit zijn losse hoesjes die je met een plakstrip of fuse aan je pagina bevestigd. ¬†Hoe deze pagina gemaakt is, kun je zien in onderstaande video.

Ik heb de volgende materialen gebruikt in deze pagina

Ook voor deze pagina heb ik een sketch gemaakt.

Mijn eerste hoes voor mijn 2017 is gevuld! Ik kan niet wachten om met de rest aan de gang te gaan.

Ik ben benieuwd naar jullie uitwerkingen. Mocht je ze delen op social media, voeg dan de #mrproject2017 toe of tag mij in het bericht.

Liefs