Op naar 2017 (en een nieuwjaars sale!)

0
146

wauw… 2016 is omgevlogen.. en toch is er zo ontzettend veel gebeurt dit jaar! Als eerste natuurlijk deze website en mijn workshops! Ik kan niet geloven dat dat pas dit jaar gebeurt is allemaal. Het voelt allemaal al zo vertrouwd en toch is het pas amper een half jaar geleden dat mijn eerste echte eigen workshop online ging. Ik vondt het spannend! Wat als niemand mijn workshops ging kopen, wat als de techniek mij in de steek ging laten. Wat als de mensen die mijn workshops gekocht hadden er niets aan vonden! Maar het bleek anders! Ik verkocht meer workshops dan ik gedacht had (DANK JULLIE WEL ALLEMAAL!), De techniek werkte 9 van de 10 keer mee (of ik had het zelf niet helemaal goed gedaan) en de reacties op de workshop waren super!! Wat een energie gaf dat en de hoop dat ik misschien toch echt wel mijn droombaan hiervan kon gaan maken!

De Distress workshop is nog steeds aan te schaffen en te volgen. Mocht je nog twijfelen? Alleen vandaag (31 dec 2016) en morgen (1-jan-2017) is deze workshop 12,50 ipv 19,95

Meteen kwam de vraag naar nieuwe workshops! Plannen genoeg… maar tijd.. dat was nog al een dingetje. We verhuisde al onze spullen naar onze oude appartement om als kantoor te gaan gebruiken.. (Immers het staat al 6 jaar te koop, zal een wonder zijn als het verkocht gaat worden TOCH????) en we kregen de mogelijkheid om ons droomhuis op de hoek van de straat te kopen. Oja en ik was ook nog docent bij de Summer Stories van Scrapdelight. Het duurde dus even voor er een nieuwe workshop kwam, en waarom dan niet meteen 2 toch 🙂 Ik lanceerde de Embellishment cluster workshop en de Sinterklaas workshop. Beide een mini workshop, zonder facebookgroep en in 1x verkrijgbaar. Weer spannend dus! Want veel minder feedback, maar de verkoop van de Cluster workshop is zeer succesvol te noemen! Zo gaaf!

De Embellishment en de Sinterklaas Mini Workshops zijn vandaag (31-dec-2016) en morgen (1-jan-2017) verkrijgbaar voor 4,95 ipv 9,95

En toen waren de workshops van 2016 al op. Ik ben Docent bij de December Stories van Scrapdelight en vooral mijn tijd was op. Toch zat mijn hoofd niet stil en kon ik het niet laten om nog snel Project 2017 te lanceren. Precies wat nog ontbrak aan mijn plannen voor 2017. Een starters workshop en meteen een stok achter de deur om een jaar af te maken. Deze workshop duurt een jaar lang. Elke maand (een week voordat de maand start eigenlijk) krijg je voorbeelden en technieken voor die maand. Je kunt de workshop in 1x kopen, of per maand!

Twijfel je nog om deze workshop aan te schaffen? Je kunt kennismaken met de workshop door Januari nu aan te schaffen voor 5,- ipv 7,50 

Maar dit is wat ik gedaan heb op deze site in 2016… 2017 brengt nog veel meer. Dat appartement waar ik mijn kantoor houdt…. die is (onder voorbehoud!) verkocht… Dus ik moet weer verhuizen. Dus we zijn plannen aan het uitwerken. Wat kan, wat wil ik, wat is er mogelijk etc. Ook Moeten Martin zijn boeken een nieuw onderkomen gaan krijgen. Het plan is dat ik vanaf Maart sowieso parttime aan de slag ga met mijn eigen bedrijf Martine Rijnbeek. (Ja ja 5 jan inschrijven bij de KVK!) Dus komen er nog veel meer workshops, projecten en YouTube video’s. Ik twijfel zelfs om te gaan vloggen! (lijkt je dat leuk, let me know! dan twijfel ik misschien iets minder hard)

Als eerste ga ik in januari (ok over 14 dagen dus!) naar Amerika, Phoenix. Ik ga daar (naast wat sightseeing en vakantie houden) de CHA bezoeken. Deze heet vanaf nu Creativation. Ik ga daar alle nieuwe spullen bekijken, inspiratie opdoen en heel veel nieuwe dingen leren. Deze nieuwe dingen hoop ik jullie in 2017 te laten zien. Dat is ook de reden waarom ik nog geen vol programma heb staan voor 2017. Simpelweg omdat ik niet weet wat de toekomst brengt. Wel wordt het een vol, spannend, creatief en leuk jaar! (daar gaan we voor!) en wens ik jullie dat ook allemaal toe!

En vooruit omdat het nieuw jaar is.

Project 2017 is vandaag en morgen 10,- euro goedkoper… (Niet tegen Martin zeggen he!)

Liefs 

ps: 3 februari start de Stanzen en Stencil workshop. Mocht je de Distress workshop gevolgd hebben (of gaat volgen) daar zit een kortingscode in voor deze workshop, die werkt op de aanbiedingsprijs! (happy New Year!)