Document Life Stories Februari #39 Hugs and Kisses

0
161

Wat een onwijs gave DLS (Document Life Stories) kit hadden we deze maand. Aan de ene kant heel veel frisse kleurtjes en aan de andere kant zwart/wit. Superleuk gedaan en echt weer anders dan anders. Ik ga inmiddels alweer mijn derde jaar in om voorbeelden te maken voor deze kit. In het begin waren het enkel eigen kaartjes aangevuld met materialen en producten van diverse merken. Inmiddels is 98% van de kit eigen merk van Scrapdelight. Hoe stoer is dat! Ik ben er trots op dat ik nog steeds de voorbeelden kan en mag maken voor deze kit. Dit jaar is mijn goede voornemen om naast de exclusieve process video’s voor de kitleden ook process video’s van de kit te maken voor mijn eigen YouTube kanaal. Dit maal vindt je de Unboxing van de Pocket Page kit terug op mijn kanaal en een korte process video van een pagina uit mijn traveler notebook. De overige voorbeelden mag ik wel posten hier, maar de process video’s voor deze pagina’s blijven exclusief. Hieronder vindt je de Haul/unboxing video van de Pocket Page kit #39 Hugs and Kisses.