Stansen en Stempels Les #6 Process video ‘valentijn’

0
131

Met de gebruikte kaartjes uit Les #5 heb ik een pocket page pagina gemaakt over Valentijnsdag 2017. Ik wilde graag de bewaarde materialen, zoals papier van de bonbondoos en de metalen munten, gebruiken op deze pagina. Ik wist dus dat mijn kleuren rood en roze zouden worden. Echter mijn foto’s waren vooral geel en rood. Het is uiteindelijk een hele bonte pagina geworden. Het is misschien niet de meest stijlvolle, maar voor mij wel een hele waardevolle. Niet alles hoeft altijd te matchen, als de herinneringen maar bewaard worden.

De materialen die ik gebruikt heb in deze video zijn niet allemaal meer te achterhalen, maar ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk op te zoeken

  • Papier: Kaartjes Diverse Document Life Stories kits (Scrapdelight), Crate Paper, voorraad, Simple Stories
  • Stickers: Document Life Stories puffy’s (Scrapdelight)
  • Thickers: Crate Paper ‘Charming’
  • Washi tape: Doodlebug