De Uitdaging Week #3

0
105

Deze week heb ik mijn inspiratie gehaald uit een ‘lift’. Een lift houdt in dat je iets namaakt of kopieert. Soms hebben mensen daar een beetje een raar gevoel bij, hoe kun je zomaar iets namaken? Dat is niet creatief etc. Ik zie het altijd zo. Vroeger leerde de grote meesters zoals Rembrandt en van Gogh schilderen, door andere grote meesterstukken na te maken. Op deze manier leer je anders kijken naar pagina’s. Je krijgt meer inzicht in indelingen en vooral leer je wat je wel en niet leuk vindt. Buiten dat, is het liften van een pagina gewoon heel erg leuk om te doen (vind ik!) Maar probeer niet heel krampachtig de hele pagina precies na te maken, maar denk in grote lijnen. Hieronder een videootje met wat mijn ervaringen waren deze week, hoe het met mijn kit gaat en wat ik van een Lift vind. (En een uitdaging voor jullie!)

Liefs