De Uitdaging #11 Traveler Notebook

0
141

Soms raak je van een product zo geïnspireerd dat je meteen allerlei ideeën in je hoofd krijgt. Een leuk medium om deze ideeën op uit te proberen is bijvoorbeeld in een art journal. Dit is een creatief dagboek. Een Art journal trok mij echter nooit zo, ik had niet zo veel te vertellen en wist dan niet zo goed waar de pagina over moest gaan. Ik werk liever met foto’s. Een goed alternatief is een Traveler Notebook. Dit is een soort planner, dagboek, artjournal, verslag boekje 🙂 Oftwel het is wat jij wilt dat het is. Ik gebruik ze om en techniekjes in uit te werken en om als een soort dagboek te gebruiken. Een heel goed medium voor je restjes en testjes. Ik vind de uitwerking van deze TN (Traveler Notebook) zeer geslaagd 🙂

 

Extra gebruikte materialen
  • Distress inkten Mustard Seed,Evergreen Bough, Peacock Feathers, Blueprint Sketch
  • Kite stencil Tropical Leace
  • Glitz Design Stempel rollers
  • Archival black ink
  • Tombow brushmarker
  • Signo Uniball White