Meivakantie

0
140

Ik  vind het altijd erg lastig om weer ergens te starten met bloggen… maar het bloggen zelf vind ik wel altijd erg leuk om te doen en om van andere te lezen.

 

Dus… we gaan gewoon weer beginnen met bloggen. Gewoon over van alles, over het leven, over mijn mannen en natuurlijk over creativiteit, scrapbooking, uitjes, reizen, hoe je een blokhut in de tuin bouwt en nog veel meer. Met foto’s lekker veel foto’s!

Ik ga geen beloftes doen over hoe vaak ik ga bloggen, plannen heb ik, zoals altijd, ze uitvoeren is een tweede. Dat ik wil bloggen dat is stap 1. Hoe en waar en hoe vaak, dat is stap 2. 🙂 ik heb in ieder geval het nu mogelijk gemaakt dat ik mobiel kan bloggen. Dit betekent dat ik (zoals nu) ik kan bloggen terwijl Mn jongste bubbleguppies aan het kijken is en de oudste aan het buiten spelen. Dat ik af en toe iets kan posten.  Ik zie nu al dat ik sommige foto’s niet verplaats krijg, of op de juiste plek:) #workinprogress dus 🙂

Nu moet je natuurlijk bloggen omdat je het zelf leuk vind, maar het is nog leuker als het ook gelezen wordt.

Oja en nog een nieuwe sneakpeak voor de nieuwe kit doen we er ook bij:)

liefs Martine:)