Help mijn planner is zoek

0
130

op dit moment maak ik gebruik van drie planners… eigenlijk heb ik er maar twee nodig, eentje voor het gezin en eentje voor mij… maar ik kan niet kiezen tussen de my prima planner en de heidi Swapp planner:) dus beide zijn voor mij. De gezinsplanner is een heerlijke mambi happy planner.

🙁

Die laatste die is nu kwijt! Samen met het coole stickerboek. Echt heel vervelend want dat is de planner die het meest gebruikt wordt. Als ik deze invul krijg ik wat rust in mijn hoofd. Met deze drie planners heb ik overigens nog geen ‘planner Peace’ gevonden, dus houd ik er ook nog een bullet journal op na. Mijn nieuwste bestelling is een pre-order van een prachtige traveler notebook van Prima marketing. Deze moet mijn bulletjournal gaan worden. Eentje waarin ik mijn brein georganiseerd ga krijgen, zodat ik goeie ideeen niet meer vergeet, het huis op orde ga krijgen (en dus mijn happy planner terug ga vinden) en hebt ideeen en budget boekje voor Mn tuinhuis:)

Eind van de maand komt deze pas binnen… ondertussen kijk ik gewoon nog even naar het filmpje op YouTube die ik op de beurs maakte 🙂