Project 2017 #28 Scrapbook pagina *Young and Brave*

0
119

Voor de matchende scrapbookpagina gebruik ik de papieren die overgebleven zijn van de pocket pages. Ik laat vaak de vormen van mijn resten de indeling van de pagina leiden. Zo had ik een groot vierkant over van het Happy Birthday papier. Deze heb ik als blok op mijn pagina gebruikt. Daarnaast heb ik elementen die ik gebruikt heb op mijn Pocket page, gebruikt op mijn scrapbookpagina. Op deze manier krijg je meer eenheid. Omdat deze pagina een ander thema had dan mijn pocket page pagina heb ik thema stickers toegevoegd. Ik heb er wel op gelet dat de kleuren bleven matchen.

Laagjes

Met mijn embellishments heb ik zoveel mogelijk laagjes aangebracht. Om de papieren laagjes wat meer diepte te geven heb ik alle randen voorzien van een zwart randje inkt. Ik heb hiervoor mijn ink blending tool van Ranger gebruikt. Je kunt ook direct het ink padje langs je papier halen voor een wat strakker effect. Door dit te doen steken de laagjes wat meer af van elkaar, maar wordt het toch een groot geheel.

Process video

Gebruikte materialen