Nieuwe pagina Summer Fun

0
168

Voor het Design Team van Scrapdelight heb ik voor de Scrappy Monday deze pagina gemaakt met de heerlijke zomerse kit Summer Fun van Echo Park. Als ik in mijn stash kijk, zie ik vooral resten terug van papier met deze kleurtjes. Ik denk mijn alltime favorite 🙂

Omdat het een jongens foto is, heb ik de achtergrond wat rustiger gehouden en een hout achtergrond gebruikt. Deze doet mij denken aan de houten strandtent vloeren en kwam dus meteen in zomerse sferen. Het Nieuwe K3 liedje Pina Colada stond ook nog eens op, dus eigenlijk was deze pagina veel te snel af. Ik wilde nog wel even in dit sfeertje blijven 🙂

Ik ben aan de slag gegaan met mixed media, stencils, distress inkten en zelfs de naaimachine! Nu heb ik die naaimachine al heul lang niet aangeraakt, dus hij was erg stoffig en moet hoognodig geolied worden. Kwam er ook nog eens achter dat ik het voetje miste en geen normaal naaigaren had.. Gelukkig hebben er in een paar DLS kits ooit zwarte en witte garen gezeten. kon ik die mooi gebruiken voor in de naaimachine. Al dat geklungel heb ik trouwens uit de video geknipt. Daar lijkt het dus heel snel gedaan, maar dat is niet helemaal waar. Het naaien zelf is echt niet moeilijk. Maar ik blijf het lastig vinden om die draad goed gespannen te krijgen en ik heb geen idee hoe dat spoeltje wat eronder zit gevuld moet worden. Maar ik vind het resultaat wel altijd heel erg leuk… en ik heb natuurlijk stiekem wel mijn zinnen gezet op die prachtige mooie nieuwe naaimachine van WrMK. En dan de mint, want die past zo mooi bij mijn typemachientje 😀

Goed lang verhaal kort: hier is de video 😀

Gebruikte materialen