Letters & Scrap #12 Proces video

0
125

Het zou geen Letters en Scrap Workshop zijn, zonder scrapbookpagina toch? Dus hierbij een process video van een scrapbookpagina. Ik heb de quote gekopieerd met de overtrek techniek van les 11. Omdat de quote mijn focus punt is naast mijn foto heeft de pagina niet heel meer nodig. Echter, als ik enkel een losse foto erop zou plakken zou dat weer wegvallen bij mijn quote en niet in balans zijn.

Proces

Ik heb de foto voorzien van wat laagjes papier op de achterkant en wat embellishments ernaast. Een klein beetje journaling (met poging tot mini brushlettering… moet duidelijk nog veel oefenen haha). Ik heb tevens de quote voorzien van wat matching stickers om het tot een geheel te maken. En als finishing touch (uiteraard) een randje om de pagina heen.

Gebruikte Materialen

De materialen die ik gebruikt heb waren vooral restjes. Het kan zijn dat ik niet alles terug kan vinden, maar dit is wat ik gebruikt heb.

Video

 

je kunt de video HIER downloaden.

Liefs