My Prima Planner Traveler Notebook Test en overzicht

0
214

Voor dat wij op vakantie gingen naar Los Angeles/Pasadena had ik net mijn Prima Marketing Traveler Notebook binnen gekregen. Al vanaf dag 1 dat ik hem gespot had op de beurs ( In Phoenix in Januari) was ik verliefd op deze TN. De kleur en feel van het leer was gewoon perfect. De bruine versie die ik heb heet Nomad en kun je hier vinden

Je kunt de video van de show hier zien

Toen ik de TN eenmaal binnen had heb ik een unboxing/fliptrough gemaakt.

en nu heb ik er ook eindelijk mee gespeeld. Ik heb diverse waterverf achtergronden uitgeprobeerd en vergeleken met de inserts van Websters Pages. Ik was enthousiast! Zolang je vorige pagina’s goed droog zijn, kunnen deze boekjes aardig wat water aan. Spray’s echter vonden beide boekjes NIET leuk! Heb dat stukje ook maar uit de video gelaten, maar halverwege zie je wel hoever die spray’s doorgelekt waren. Ik had de colorshine spray’s van Heidi Swapp gebruikt.

Gebruikte materialen

De gebruikte materialen voor mijn Process video kun je hieronder vinden. Als de producten dik gedrukt staan, betekend dat een link naar een webshop toe. Ik kon helaas niet alle materialen meer bij Scrapdelight vinden, maar er zullen ongetwijfeld nog andere winkels zijn die de producten voeren. Mocht je het nergens kunnen vinden, zou je altijd een mailtje naar de customer service kunnen sturen van Scrapdelight.

Zijn jullie al verslaafd geraakt aan Traveler Notebooks? Vinden jullie dit soort compilatie’s leuk om te lezen en mag er wel meer van komen? Laat het weten in de reacties hieronder.

Liefs