Project 2017 #36 Process video ‘Week 22 B-side’

0
125

Voor deze week heb ik 2 pagina’s voor week 22. Dit omdat beide pagina’s foto’s hebben uit deze week. Echter deze kant van week 22 gaat enkel over mijn oudste zoontje Robin. Ondanks dat ik maar 3 foto’s heb, leent deze 9×12 hoes zich hier goed voor. De kaartjes heb ik eerder al gemaakt en passen perfect bij dit thema. Hieronder vind je de video voor deze kaartjes.

Deze techniek (packaging techniek) is te doen met alle soorten inkt op waterbasis. Kijk dus rond in je kasten wat je al hebt. Ook voor hier geld elk product heeft zijn eigen eigenschappen en het eindresultaat is daarom anders.

Naast deze drie kaartjes die al klaar waren heb ik zwart/wit papier toegevoegd uit een peperpadje van Basic grey B-Side en heb ik 2 kaartjes gemaakt met distress inkt met behulp van een stencil.

Gebruikte materialen

Mocht je vragen hebben over deze pagina of producten, stel deze dan gerust op Facebook of via de mail.

Liefs