Letters en scrap Les #17 Blokletters

0
202

Je wilt soms ook wel eens iets anders schrijven dan schrijfletters, brushletters of sierletters. Je komt dan al snel uit bij blokletters. De meeste hebben deze letters op de middelbare school uitvoerig geoefend. De truc met dit soort letters is eerst een potlood gebruiken en daarna pas met pen aan de slag te gaan. Het is superleuk om deze letters niet alleen met patroontjes in te vullen, maar ook perfect om in te kleuren.

Proces video

In de intro hebben we het over les 13. Echter was deze les al over kleur verloop. Ergens hebben we een foutje gemaakt 🙂

Deze video kun je hier downloaden

Normaal gesproken vind je 4 nieuwe lessen per week. Echter door schoolvakantie en omstandigheden waren niet alle lessen op tijd klaar. Omdat ik liever kwaliteit lever dan kwantiteit komen deze lessen later online. De workshop zal dus wat langer duren dan 6 weken, Maar jullie krijgen uiteindelijk alle beloofde content.

Mocht je je nog niet aangemeld hebben via de FB groep, Ednadia heeft een paar live video’s daar gedaan. Uiteindelijk zullen de video’s ook via dit medium te bekijken zijn.

Vragen? stel ze gewoon via de Facebook groep of via de mail! Hartelijk dank voor jullie geduld! Ik/wij boffen zo ontzettend met jullie als deelnemers!

Liefs