Letters en Scrap #21 Silhouette software

0
142

Nee,  niet meteen weg gaan als je geen silhouette in je bezit hebt 🙂 We gaan het vandaag hebben over de gratis silhouette software. We hebben in een eerdere les (Fonts) al een stukje uitgelegd over dit stukje computer magie 🙂

Vandaag legt Ednadia uit hoe zij haar bestanden digitaliseert. Dit houdt in dat ze de handletter woorden gaat bewerken zodat ze groter en kleiner gemaakt kunnen worden. Ook laat ze zien hoe je er een snijbestand van maakt met een wit randje. Mocht je geen silhouette hebben, dan kun je de stappen volgen tot aan het snijden. Je kunt de woorden eventueel ook met een schaar uitknippen of verwerken tot kaartjes zoals in les 3 is uitgelegd.

De film kun je hier downloaden

Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp, stel ze gerust in de Facebook groep. Je vindt tevens je eigen unieke woorden in de bestanden van de Facebook groep terug. Je kunt met deze woorden aan de slag met de software, of ze direct uitsnijden of knippen en direct gebruiken.