Letters en Scrap #24 Proces video

0
92

Tijd om alles wat we geleerd hebben in gebruik te gaan nemen! Wat was dit een leuke pagina om te maken. Er gaan er zeker nog meer volgen. Ok ik moet nog wat meer oefenen in het Brush letteren… maar ik ben er toch al wel aardig tevreden mee! Ik heb een scrapbookpagina gemaakt met daarop een tekst die ik op verschillende manieren heb gemaakt. Ik heb gebruikt gemaakt van de indelingen, van brushletters, van kaders, van stickers en van de handgemaakte die-cuts die ik gesneden heb met de ScanNcut.

De achtergrond heb ik gemaakt met de Distress Oxide inkten. Deze pagina heb ik eerder al gemaakt. Officieel was deze voor de Project 2017 workshop. Echter vond ik hem zo mooi dat ik hem niet wilde versnijden tot pocket page kaartjes. Ik heb alles zoveel mogelijk in mijn gekleurde achtergrond gesitueerd. Hierdoor is het, ondanks dat het een drukke pagina geworden is, toch rustig voor de ogen. De techniek die ik gebruikt heb, heb ik eerder in les #7 behandeld.

Video

Je kunt deze video hier downloaden

Gebruikte Materialen

Ik zie heel graag jullie uitwerkingen van deze workshop terug op de facebookgroep! Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie deze uiteraard ook gewoon stellen 🙂

Liefs