Project 2017 juli les #3 Process video *Cool Kid*

0
130

Voor deze spread wilde ik een pocket page pagina maken met daarnaast een scrapbookpagina. Doordat ik dit al wist voor ik aan de slag ging met beide pagina’s heb ik papier en embellishments uitgekozen die op beide pagina’s terug kunnen komen. 

Van start

Kies papieren uit die matchen bij alle foto’s. In mijn geval vrij simpel, het zijn immers beide jongens pagina’s. Ik kom met primaire kleuren en zwart/wit accenten vrij ver. Heb je twee hele verschillende foto’s of onderwerpen en wil je deze wel matching maken, Kies dan 1 basis kleur voor de ene pagina met kleine accenten in de basis kleur voor de andere pagina. Verder kun je veel vormen en lettertypes hetzelfde houden voor eenzelfde stijl. Het wil ook wel eens helpen om een foto zwart/wit te maken.

Start met het snijden van je papier. Ik snij stroken van 4 of 6 inch voor mijn kaartjes. Het overgebleven papier gebruik ik in mijn scrap pagina. Zorg ervoor dat je minimaal 1 vel van 12×12″ heel houdt voor je scrap pagina. Daarnaast heb ik ook embellishments gekozen die op beide pagina’s terug konden komen.

Process video

Gebruikte materialen