Project 2017 Oktober les #4 catch up plan

0
113

Door alles in stappen te doen win je veel tijd. Mocht je nu al zover zijn dat al je foto’s in de hoezen zit kun je beginnen aan de volgende stap.

Bijna zijn we zover dat aan scrappen kunnen beginnen. Om het process nog iets te versimpelen werk ik graag met nog wat overzicht. Ik maak een lijst met welke pagina’s ga maken en wat voor titelkaartjes daar bij komen. Nu was het mijn plan om alle kaartjes in 1x te maken. Maar dat plan is iets te lastig. Ik heb vier titelkaartjes gemaakt. Dit zullen de eerste pagina’s zijn die ik zal maken. Wie weet maak ik na het maken van deze pagina de volgende titel kaartjes ook nog wel vooraf..

Video

In ieder geval nog wel een video met een klein beetje inspiratie. Volgende maand dubbel zoveel inspiratie 🙂

Mochten jullie vragen hebben? stel ze gerust via de Facebook groep of de mail ([email protected])

Liefs