December Enveloppen album Falala

0
124

Toen ik terug kwam van mijn vakantie uit Amerika, stond er een hele grote doos met spulletjes van American Crafts op mij te wachten. Een van de dingen die daar in zat was deze prachtige lijn van Crate Paper Falala. Vlak voor de vakantie had ik al een stapel enveloppen gekregen van Heidi Swapp. Eenmaal samen, MOEST ik dit album maken. Ik kon niet slapen voordat het af was 🙂 Ik had nog nooit eerder een enveloppen album gemaakt, dus hij was zeker niet workshop waardig. Daarom staat deze variant op mijn YouTube kanaal. en een nieuwe variant met de kerst lijn van My Minds Eye, als workshop. Daarin leg ik helemaal uit hoe dit boekje in elkaar zit. Toch wilde ik de video van het originele boekje jullie niet onthouden en heb ik hem op YouTube gezet.

Wil je graag de tutorial aanschaffen? Dat kan HIER

Liefs