Facebookgroep 9×12 Travel en kortingscode!

0
141

Om deze workshop succesvol te maken is het fijn als we met iedereen kunnen kletsen, elkaar kunnen inspireren en motiveren. Daarom is er een faceobookgroep gemaakt exclusief voor deelnemers van deze workshop. Hierin kun je vragen stellen, je eigen werk delen en vooral ook leren van de andere deelnemers.

Je kunt HIER lid worden van deze groep. (Let op dit is een nieuwe link!) Ik moet je wel nog goedkeuren, Mocht dit langer dan 2 dagen duren, geef mij dan een gil via de mail of Facebook. ([email protected] of www.facebook.com/martine.rijnbeek)

 

mocht de kink niet werken: https://m.facebook.com/groups/838760202960691

dan kun je deze knippen en plakken in facebook

Korting!

Scrapdelight is zo vriendelijk geweest om een aanbieding voor mij te verzinnen voor de volgers van deze workshop. Bij aanschaf van een 9×12 album en 2 pakken met hoezen, krijg je de hoezen gratis. Dit is een korting van 11,50!! De code werkt alleen als je alledrie de producten in je mandje hebt zitten. (dus 1 van elk)

Het is belangrijk dat je deze code: TRAVEL invult bij aanschaf. De korting kan niet achteraf verwerkt worden.

9×12 multipack

9×12 3×3 pockets

9×12 albums

Deze code is tot 2 december 2017 geldig.

Aanstaande zaterdag gaat de eerste les om 8.00 online! Tot dan!

Liefs