Project 2017 Les #40 Process video week 21

0
104

Voor deze pagina had ik maar twee foto’s. Lekker veel plek voor embellishen dus. Om tijd te besparen heb ik gebruik gemaakt van embellishments die al klaar waren. In dit geval waren het wel zelf gemaakte embellishments.

Pocket Page kaartjes

Het meest simpele trucje om tijd te besparen en gewoon lekker snel aan een pagina te maken, is om Project Life kaartjes te gebruiken. De sets bevatten altijd patroon papier, opvul kaartjes met een leuke quote en journaling kaartjes. Ik heb mijn pagina opgevuld met kaartjes uit 1 set, Daarnaast heb ik een paar kaartjes extra uitgezocht om te gebruiken voor het versieren van mijn pagina.

DIY

Op mijn bureau staan een paar glazen bakjes met daarin vooral eigen gemaakte embellishments. Als ik labels stempel, stempel ik er altijd wel een paar extra. Of als ik een nieuwe stempel set heb vind ik het leuk om die uit te proberen en eventueel in te kleuren. Zodoende had ik voor deze pagina de perfecte embellishments in (heel toevallig) de juiste kleuren. Er zaten genoeg embellishments in het bakje die niet de juiste kleur hadden hoor. Maar doordat ik de embellishments zelf gemaakt heb, is het in de kleuren die ik ook vaak gebruik. Daardoor is het misschien helemaal niet zo toevallig dat zelfs de planeten dezelfde kleurstelling hebben als mijn titelkaartje. Mocht je eens tijd tussendoor hebben. Leef je dan uit, maak lekker wat losse embellishments, of maak een verzameling van verschillende embellishments in een bakje op je bureau.

Video

Stempelen

Op deze foto’s heb ik tevens gestempeld. Ik gebruik graag archival black ink op de selphy afdrukken, maar een Stazon werkt ook goed. Zeker als ik wat tempo wil maken, beperk ik mij wel tot enkel de zwarte inkt. Ik ga dan niet met embossing of langzaamdrogende inkt aan de slag.

Gebruikte materialen
  • Lawn Fawn Out of this world stans en stempelset
  • Archival ink Jet black
  • Project life themed cards
  • Cirkel confetti pons

 

Mochten er nog vragen zijn of ben je zelf aan de slag geweest, ik zie het graag terug in de bijbehorende FB groep.

Liefs