Project 2017 Les #42 Home Sweet Home

0
131

Om helemaal snel te zijn, skip dan gewoon het patroon papier en gebruik simpel wit cardstock. Dit in combinatie met je foto’s en een paar embellishments is een doeltreffende manier. Die er ook nog eens prachtig uitziet.

Kleurenpallet

Naast het wit van het papier heb ik gekozen voor een kleurenschema van donkerblauw, lichtroze en goud. Toevallig had ik wat stickers van een Jen Hadfield collectie van Pebbles, die daar heel goed bij paste. Nou ja toevallig? Ik kwam er later achter dat de roze sweet sticker ook van deze lijn was. Misschien toch niet zo toevallig en heb ik mij onbewust laten inspireren door het kleurenschema van deze lijn. (Die ook nog eens een home thema heeft….. mmmm toevallig???)

DIY

Het home sweet home kaartje heb ik in de les van vorige maand gemaakt. Voor het andere kaartje hoefde ik dus enkel het cardstock van dezelfde watercolor te voorzien. Hierbij heb ik een grote cirkel uit het ephemera pack van deze lijn geplakt. Daarbij heb ik een vlinder op 3d foam op de vleugels opgeplakt. Door een klein beetje lijm in het midden van de vlinder te doen, lijkt deze te vliegen. Doordat er groen in deze cirkel zat heb ik op meerdere plekken op de pagina ook groen terug laten komen.

Helaas heeft deze pagina geen process video. Ergens is er iets mis gegaan met opnemen 🙁 Gelukkig hebben we wel de foto’s nog! Ter compensatie zal ik een live video doen in de Project 2017 facebookgroep in de maand November. (Zal daar posten hoe laat en welke dag)

Gebruikte producten

  • Washitape, Ephemera en stickers Jen Hadfield ‘Heart of the Home’
  • Watercolor Jane Davenport ‘ink
  • wit cardstock
  • alphabet stempels Oasis

Mocht je nog vragen hebben, stel deze gerust op de Facebook groep

Liefs