Project 2017 les #43 Process video ‘Journey Today’

0
181

Een pagina volledig in mijn straatje, Stickers, papier en ponsen. En als bonus mn oude nieuwe verslaving de typemachine. Misschien heeft het met het tijd van het jaar te maken, want vorig jaar heb ik de typecast writer voor mijn verjaardag gekregen (eind nov) en heb ik December stories ook met de typemachine gemaakt. In mijn 9×12 travel album gebruik ik hem ook regelmatig en nu dus ook op deze pagina. Heerlijk!

6×6 paperpads

Begin dit jaar ben ik gestopt met het kopen van 12×12 papier. in plaats daarvan koop ik de 6×6 paper pads als ik een lijn leuk vind. Ik merk dat de patroontjes vaak wat kleiner zijn en beter passen in mijn pocket pages. Daarnaast zijn ze makkelijker op te bergen en te snijden met mijn kleine trimmer. Een nadeel is dat je vaak maar 1 of 2 4×6 kaartjes uit 1 paperpad kunt halen. Vaak heb heb je dus meerdere prints. Gelukkig vind ik dat zelf geen probleem, maar hou je van meer eenheid, dan is een 12×12 vel versnijden vaak een betere optie voor je.

Journaling

Journaling en tekst zijn echte tijdvreters. Je kunt dit versnellen door gebruik te maken van woordstickertjes. Mijn favoriet zijn van Simple Stories. Je hebt hele pakketen met enkel woord stickertjes, maar ook sets waarin eigenlijk alle soorten stickers zitten die je wilt/kunt gebruiken in je pocket pages.

Video

Gebruikte producten

Heb je nog vragen? Ben je aan de slag gegaan met jouw Project 2017, dan zie ik de voorbeelden graag terug op de Facebook groep.

Liefs