9×12 Travel Week 2 les #5 DIY embellishments

0
92

Mijn favoriete onderdeel! Het vooraf maken van embellishments. Ik hou er van om vooruit diverse vormen te stansen, stempelen en ponsen. Ik ga dit maal (nog) geen kant en klare embellishment clusters maken. Dit bewaar ik vaak voor later in het project. (wanneer ik een beetje uitgekeken raak op de embellishments) Ook weet ik nog niet wat precies gaat werken in de kit. Ik probeer diverse dingen uit, die ik altijd nog bij kan gaan maken. Zo weet ik nu al bijvoorbeeld dat ik extra cirkels ga stempelen en stansen.

Stempelen

Een van mijn meest favoriete nieuwe tools is een stempel hulp. Je hebt deze van vele verschillend merken. Het fijne is dat je niet meer bang hoeft te zijn dat je stempelafdruk niet goed gepakt heeft. Tevens kun je vrij snel meerdere afdrukken te gelijk stempelen. Ideaal voor het stempelen van bijvoorbeeld labels.

Reclame blokje:)

Mocht je meer willen weten over stansen, stempelen of zelf embellishments maken, dan heb ik daar verschillende online workshops voor in mijn webshop. Ik zal ze hieronder linken.

Naast stempelen, heb ik diverse vormen gestanst uit goud folie papier. In de loop van tijd zal ik daar nog extra figuren die gestanst of geponst zijn aan toevoegen.

Mocht je nog vragen hebben, kun je deze gerust stellen via de Facebook groep.

Liefs