9×12 week 3 les #8 Eenheid in je album

0
70

Welkom bij de derde week van de workshop. We zitten al op de helft van de lessen! Dit klinkt eigenlijk heel raar, want tot nu toe hebben we echt nog niet zoveel pagina’s gemaakt. Toch is er echt al heel veel werk verzet. En juist door al deze voorbereidingen, is het maken van de daadwerkelijke pagina’s zometeen vlot en vooral ook leuk om te doen.

Als eerste wil ik graag dat je na het maken van een paar verschillende pagina’s gaat kijken naar je wat je gemaakt hebt en of je hier tevreden mee bent. Ik heb dat hieronder in de volgende video gedaan.

Video

Om dus een leuk gevarieerd album te krijgen in 1 lijn of stijl raad ik aan om te werken met de pagina’s die jou op dat moment het meeste aanspreken. Werk niet op volgorde. Doordat je al je foto’s al ingestoken heb, hoef je je geen zorgen te maken of je wel uitkomt en kun je rustig aan de slag gaan. Doordat je niet op volgorde werkt valt het niet op als je ineens een bepaald papiertje niet meer hebt, een stickertje etc. Wie weet kom je halverwege het maak proces nog een perfecte papierlijn tegen. Deze kun je dan nog prima toevoegen aan je album zonder dat het heel erg op zal vallen. Probeer wel in je eigen stijl te blijven werken. Op die manier zul je zien dat het hele album in 1 lijn is en rustig om naar te kijken.

Heel veel, creatieve uurtjes en inspiratie toegewenst 🙂 Ik zie jullie uitwerkingen graag terug in de Facebookgroep.

LiefsÂ