9×12 week 5 les #17 Process video’s

0
78
Video 35

Dit is hoes WRMK 50038-4 Voor deze pagina heb ik mij beperkt tot groen en blauw tinten. De chipboard sticker btw you’re pretty great paste echt perfect hier. De 4×6 staande foto is gemat op meerdere lagen papier en geschrapt in een 6×8 pocket. Ik heb enkel de onderste en bovenste 4×6 foto’s voorzien van wat versieringen zodat je oog over de hele pagina geleid wordt. De overige twee foto’s complimenteren het verhaal.



Video 36

Voor deze pagina kon ik eindelijk mijn Catus Stans gebruiken van Spellbinders. Deze heb ik tijdens een bloggersontbijt op de beurs ontvangen en wilde ik dolgraag in mijn album gebruiken. Helaas was de cactus te groot voor een pocket, maar dus ideaal voor een 9×12 scrapbookpagina.




Video 37

De restanten van de Catctus die-cuts heb ik op deze pagina als stencil gebruikt. Hoe ideaal is dat! Een nieuwe techniek is hier geboren, want ik heb met maar 1 inkt een mooi verloop in mijn groen kunnen krijgen. Hoe zeg je? Gewoon het verkeerde sponsje gebruiken.

Video 38

Tijd voor wat Mixed Media. Normaal gesproken zou ik zeggen dit kost te veel tijd, maar zo af en toe kan het best tussendoor. Wit cardstock is immers ook maar zo wit toch 🙂 Voor deze pagina heb ik gebruikt gemaakt van Magical Shakers van Lindy’s Stampgang. Dit zijn pigment poeders die reageren op water, vergelijkbaar met de color burst poeders.

Video 39

Op deze pagina heb ik gebruik gemaakt van de ton sur ton techniek. Je gebruikt dan enkel producten in 1 kleurfamilie. Ik heb al mijn embellishments verzameld in 1 lange strook. Ik kan zo gek gaan als ik wil, zolang ik maar in de strook en kleurfamilie blijf.