9×12 Week 5 les #19 Process video’s

0
122
Video 45

Soms zijn embellishments te groot voor in een pocket. Door deze te verdelen over twee pockets kun je ze nog prima gebruiken. Wil je de embellishments niet doormidden knippen? Gebruik ze dan bovenop je pocket met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape.

Video 46

Een hele korte video voor een vrij simpele pagina. Ik heb gebruik gemaakt van een foldertje en een Project Life kaartje. De foto’s waren verder te druk voor versieringen, dus heb ik deze zo gelaten.

Video 47

Een compilatie van verschillende momenten van 1 dag. Toch hoefde er weinig journaling bij. De tekst op de foto is gestempeld met Archival inkt. Normaal gesproken een inkt wat redelijk snel droogt. Echter op deze foto’s van de Hema wil het drogen niet echt vlotten. Ik heb dit process wat versneld door clear embossingpoeder toe te voegen aan de stempel afdruk. Wel voorzichtig en zo kort mogelijk verhitten met een heattool, anders smelt de foto. De inkt geeft in ieder geval niet meer af.

Video 48

Voor deze pagina heb ik simpele embellishments gebruikt (cactus stansje en starburst pons) Het papier met de tekst is het papier waarin de sandwiches verpakt werden om op te eten. We hebben een nieuwe gevraagd om te gebruiken in het scrapbookalbum. Ik heb dit papier vast gezet met Mat medium van Jane davenport. Je kunt elk soort gel medium hiervoor gebruiken. Ik persoonlijk vind de matte variant het mooist.

Video 49


Een simpele pagina, maar wel eentje met 6 foto’s erin verwerkt. Ik heb voor Rood als accentkleur gekozen en daarnaast gouden hartjes. Dit is alweer de laatste de video van deze week. Ik hoop dat jullie genoten hebben van de process video’s en ge├»nspireerd raken om zelf aan de slag te gaan.