9×12 week 6 les #22 Process video’s

0
95
Process video 55

Voor deze pagina heb ik de stempels ook weer tevoorschijn getoverd. Met Pigment inkt en wat maskers heb ik een achtergrond gestempeld. Tevens heb ik op een banner gestempeld en een embellishment gemaakt.

*Reclame blok aan: Wil je meer weten over Stempelen? Klik dan hier voor meer informatie over de Stansen en Stempel workshop. *Reclame blok uit 😀

Process video 56

Een leuke pagina om te maken! Ik heb mij beperkt tot tel en roze. De vakjes waren al snel gevuld met een groot embellishment kaartje en een vooraf gemaakt embellishment clustertje. Het randje van het onderste label wat afgeknipt was heb ik als bannertje terug laten komen op de bovenste foto.

Process video 57

Ook bij deze pagina zijn de stempels van stal gehaald. Ditmaal heb ik gestempeld met de Distress oxide inkten. Ik heb een titel boven mijn journaling gestempeld (Afkomstig van deze stempelset.) Daarnaast heb ik het woordje Explore gestempeld met Archival Inkt en uitgeponst met een label pons.

Process video 58 & 59

 

Deze 2 pagina’s waren zo snel klaar dat ik ze samen in een process video gestopt heb. Het voordeel van veel foto’s in 1 hoes, grote stickers en kaartjes die al op maat gesneden zijn.

Liefs