9×12 week 6 les #23 Process video’s

0
109
Process video 60

Wat een onwijs toffe pagina is dit geworden! Ik vind de grote titel verdeeld over een rij van 3 echt super. De titel zit aan de buitenkant van de hoes geplakt. Mocht je dit spannend vinden, dan kun je altijd proberen de letters zo uit te laten komen dat je ze op de papiertjes kunt plakken. Ik denk echter dat doordat de titel zich niet aan de vakjes indeling houdt, het zo een toffe pagina is geworden.

Process video 61

Een heerlijk knusse pagina is dit geworden. Veel kleuren door elkaar gebruikt, maar toch zijn ze in balans. De achtergrond van het koffie kaartje was een beetje te wit. Deze heb ik bewerkt met Distress ink (Pumice stone en Cracked pistachio) zodat het wat meer bij de rest van de pagina zou passen.

Process video 62

Wat een lol hebben we gehad met deze frisdrank machine. Die lol wilde ik ook terug laten komen in de embellishments en sfeer. Ik denk dat het goed gelukt is. De foto zit aan de buitenkant van de hoes geplakt waardoor deze niet versneden hoeft te worden. De stempel afdruk op de foto is voorzien van clear embossingpoeder.

Process video 63

Jup… het is mij gelukt om met deze simpele route beschrijving te verdwalen 😀 Juist om duidelijk te maken hoe simpel de route was, heb ik hem opgezocht op mijn mobiel in Google Maps. Hier heb ik een screenshot van gemaakt (Op de iPhone is dit geluid en homeknop tegelijk in drukken) Deze heb ik in de Project Life App geplaatst. Omdat het een staande foto is heb ik de 4×6 foto verdeeld over 2 vakken en heb ik het andere vak voorzien van journaling in de app. Dit heb ik geprint met mijn Selphy. Voor dit soort kleine projecten is het erg fijn om zo een thuis printertje te hebben.

Liefs