9×12 week 7 les #24 Process video’s

0
79
Process video 64

Een vrij simpele maar lekker vrolijke pagina. Het geel in mijn tas en op de foto heb ik als hoofdkleur gebruikt. De Awesome tekst paste er echt perfect bij.

Process video 65 (Die ik 62 genoemd heb… excuus)

Een 12×12 pocket page met een grote 6×8 vak en 4 grote foto’s. Door de foto’s van ons en de omgeving af te wisselen is het wat rustiger voor het oog om te bekijken.

Process video 66

Eindelijk de startpagina van de Grand Canyon gemaakt. Ik merkte dat ik hem steeds oversloeg vanwege de gele post-it. Ik heb de informatie die erop stond wel gebruikt, maar de gele post-it verder niet.

Process video 67

Deze pagina vind ik zo leuk geworden! Ik heb op mijn mobiel nog wat extra informatie over deze locatie opgezocht, zoals de naam van de bergen en de locatie.

Process video 68

In de opgezochte informatie stond onder andere dat deze stad veel door hippies wordt bezocht en een spirituele hoofdstad is. Goed excuus om de bloemetjes gitaar toe te voegen aan deze pagina 🙂

Process video 69

Tijd om de Fuse op te gaan warmen! Tijdens het opwarmen heb ik eerst de andere kant van deze pagina gemaakt (Dus eigenlijk zijn het twee process video’s :D) De Fuse is een soort van soldeer bout die twee lagen plastic op elkaar smelt. De truc is om ervoor te zorgen dat je niet te lang met je tool op je plastic zit, en niet te kort, de juiste druk uitoefent en dat hij heet genoeg is. Ik raad dus wel aan om eerst even te oefenen voordat je aan de slag gaat in je album.

Reclame blok aan: Wil je meer informatie over de Fuse? Dan kun je hier een mini Fuse workshop vinden. Deze workshop is onderdeel van de Project 2017 workshop. Reclame blok uit 😀