9×12 week 7 les #26 Process video’s

0
100
Process video 75 & 76

Twee halve pagina’s. De een is een 6×12 en de andere is opgedeeld in 3 vakken. Voor de 6×12 pocket heb ik het allerlaatste grote velletje papier gebruikt (Whoops). Het is een echte Shimelle Fan Page geworden 🙂 (Shimelle is Glitter Girl op YouTube)

Process video 77

Voor deze 12×12 pocket page hoes had ik dus geen groot papier meer. Ik heb allerlei papier verzameld om er toch een geheel van te maken. Ik vind hem erg leuke geworden! Zelfs met Distress Oxide inkten gewerkt.

Insert reclame: In de eerste week van Januari start een nieuwe workshop, Distress 2 workshop. Hierin komen heel veel verschillende producten en technieken aan bod die onder de noemer Distress verkocht worden. Oxide inkten zijn natuurlijk ruim vertegenwoordigd. Reclame uit 😀 

Proces video 78

Niet mijn meest favoriete pagina.. Misschien omdat het de start van de terug Reis is… Misschien omdat het een 3×3 pocket page hoes is… Wel past hij mooi in mijn album en heb ik de koffer sticker kunnen gebruiken! (De sticker die de stewards op je koffer plakken met barcode)

Process video 79

Na de minder favoriet zit deze pagina… en die is misschien wel mijn meest favoriet 🙂 Waarschijnlijk vanwege de tekst, maar ook dit papiertje is toch een genot om naar te kijken!

Process video 80 & 81

Aller aller laatste pagina’s uit mijn album! Op de foto missen nog twee chipboard bloemetjes, maar het is done, klaar finito! 81 process video’s en dus ook pagina’s in mijn album!

Zijn er nog vragen opmerkingen etc. Deze kun je kwijt op deFacebookgroep!

Liefs