#46 Process video Brussel

0
112

Eind oktober ben ik met 2 vriendinnen naar de Plannercon in Brussel geweest. Aangezien de vriendinnen ook scrappen heb ik een bak met foto’s waar je u tegen zegt. Dit vraag om een mini album! Oftewel ik ga niet alle foto’s van dat weekend in mijn jaaralbum doen.

Ik heb besloten om een losse pagina te maken wat voor het gevoel van het weekend weergeeft. Heel veel lol en vriendschap. Ik heb besloten om een 6×6 paperpad te gebruiken van de StarGazer lijn van Dear Lizzy. Ik had tevens een vel met 3×4 kaartjes die al opgeknipt waren. Tijdens het maken kwam ik erachter dat alle velletjes maar 1 keer in de paper pad zaten. Dit vroeg om wat creatief gebruik van papier. Daarnaast heb ik wat embellishments gebruikt uit de Turn the page collectie van Pink Paislee en Girl squad van Pebbles De grote letters zijn al wat oudere Thickers (valentijn van begin dit jaar). De kleine zwarte stickers zijn van Simple Stories en bewerkt met een Signo Uniball White.

 

Liefs