Project 2017 #47 Afsluiting

0
141

Dan is dit de allerlaatste tekst die ik tik voor deze workshop! Ik wil jullie hartelijk bedanken dat jullie het gewoon een jaar met mij uitgehouden hebben! Ik vond het een pittig project, maar dankzij jullie steun en toeverlaat, gaan we volgend jaar gewoon verder!

Project 2018 staat in de shop! Wel ga ik de workshop anders aanpakken. Want ondanks dat deze workshop een stok achter de deur moest zijn om het jaar album af te hebben.. is dat het niet. Zelfs met mijn catch up plan halverwege is het mij niet gelukt. Ik hoop jullie wel. Waarom is het niet gelukt? Omdat ik het mijzelf iets te moeilijk heb gemaakt met deze workshop. Het idee was natuurlijk geweldig. Ik maak allerlei mini workshops, en tegelijkertijd vult mijn 2017 album zich vanzelf. Maar doordat ik allerlei technieken, thema’s en indelingen moest bedenken elke maand, lukte het niet altijd om de weekpagina’s te maken. Ook de mini workshops los verkopen en online zetten was heel veel meer werk dan verwacht. Je kunt zeggen dat ik een beetje overmoedig was….

Zo missen er ook twee lessen. Les 26 en les 36. Deze gaan nog aangevuld worden! Ik heb ze bewust gemist in de nummering, zodat ik deze nog aan kan vullen. Zodra deze lessen online staan zal ik hierover een bericht uit sturen via de Facebook groep.

2018..

En nu.. 2018 komt eraan! Omdat er toch veel vraag was naar dit project heb ik besloten het toch weer op te zetten, maar in een iets andere vorm. Je krijgt van mij gewoon 52 process video’s. Geen specifieke technieken, indelingen of mini workshops, maar process video’s. Het zullen mijn process video’s zijn, zoals je van mij gewend bent. Lekker in mijn eigen stijl, met producten die ik leuk vind, dingen doen waar ik op dat moment inspiratie voor heb. Dit kan zijn dat er mixed media in voor komt. Of juist niet. Ik weet het nog niet, het enige wat ik beloof is 52 process video’s. Deze video’s gaan eens in de 6 weken online komen. Ergens tussen maart en mei zit iets langer de tijd ivm met de Mei vakantie. De eerste video’s komen 9 februari online. De Facebook groep die nu bij Project 2017 hoort, zal ook de groep voor Project 2018 worden. De nieuwe workshop is niet meer in delen aan te schaffen.

Als dank dat je Project 2017 bij mij gevolgd hebt, krijg je 7,50 korting op Project 2018. Bestel je voor 31 december, dan ontvang je daar boven op nog de Earlybird korting van 7,50. Voor nu hele fijne feestdagen, een heel fijn december en hopelijk tot ziens in 2018. Bedankt dat jullie mijn droom om van mijn hobby mijn werk te maken, hebben waargemaakt!

Liefs