Project 2017 #45 Process video Summer


Drie en een halve week vakantie in 1 spread… Denk dat de foto’s uitzoeken nog het moeilijkst was. Ik heb besloten om alle foto’s als 3×4′ af te drukken. Zo vielen er al heel snel foto’s af, omdat deze liggend gemaakt waren. Daarnaast kon ik zo meer foto’s kwijt. Aangezien het een familie album is, wilde ook graag iedereen op de foto erbij hebben. Inclusief de familie waarbij wij altijd logeren. Dit was tevens de laatste foto van onze vakantie, voordat de reis terug begon, die nogal interessant eindigde met een gemiste vlucht en dus 24 uur vertraging, maar omdat dit meteen de sfeer van de vakantie veranderd, heb ik deze foto’s niet toegevoegd.

Om duidelijk te maken dat het een reis is, ben ik wel de pagina gestart met een foto van het vliegtuig. Daarnaast heb ik hoogte punten uitgezocht. Sommige momenten hadden zulke leuke foto’s dat ik er twee gekozen heb. Dit heeft ook vooral te maken met de personen op de foto’s en het gevoel wat ik wil uitstralen. Zo heb ik meerdere foto’s van het strand, van de OC fair, maar ook een foto die gewoon in de tuin genomen is, van de Sequoia tree’s, Dodger ball game en donuts. Je krijgt zo (vind ik) echt een overzicht van de hoogtepunten van de vakantie. In mijn album zal ik ook meer journaling en verhalen toevoegen dan dat ik hier gedaan heb.

Voor deze foto’s had ik al een setje met spulletjes klaar liggen. Zo had ik de Summer day’s chipboard stickers, stickers en ephemera aangeschaft voor de zomervakantie. Nu ik deze foto’s er mee verwerkt heb, vind ik het ook wel zo leuk om deze lijn te gebruiken voor mijn vakantie album. Nu werk ik niet vaak met maar 1 lijn, dus zal dit vooral mijn uitgangs punt zijn en zal ik hem aanvullen met producten die goed matchen met dit papier.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze op Facebook of via de mail naar info@martinerijnbeek.nl

LiefsĀ