Distress 2 Les #11 Crayon technieken

0
124

Doordat ik zoveel gespeeld heb met de crayons om ze echt goed te leren kennen, heb ik ook veel video’s met technieken.

Stencils

Stencils en crayons zijn niet per definitie vriendjes. Het mooiste resultaat vind ik de ‘ghosting’ techniek. Door met een licht vochtig doekje door de opening van een stencil te wrijven over een crayon ondergrond, krijg je een lichtere ondergrond. De crayons zijn heel goed te gebruiken over de andere distress producten.

 

Mediums

Doordat crayons een vrij droog medium is met veel pigment is het ideaal om te mengen met mediums. Je kunt bv modeling paste, gel medium, crackle paste of verf een ander kleurtje geven zonder dat de dikte van het product aangetast wordt. Dit kun je ook doen met gelato’s.

Ik zie jullie uitwerkingen en vragen graag terug in de Facebook groep

Liefs