Distress 2 Les #16 Process video’s

0
117

Uiteraard heb ik alle behandelde technieken ook gebruikt in het scrappen. Sterker nog ik heb zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van de uitprobeersels. Ideaal! Zelfs uitprobeersels die ik niet zo heel erg leuk vond, hebben hun weg gevonden in deze pagina’s.

Pocket Page

In de lessen over de Stain heb ik het al vernoemd dat ik de platter techniek zou toepassen over een gestempelde afdruk… Ik wil nu serieus alle kleuren hebben van de Stains! Hoe leuk is dit! Ik zie al een heel jaaralbum voor mij met week kaartjes op deze manier gemaakt.

De overige pocket pages kaartjes heb ik gemaakt van de Spray uit probeersels. Echter was de roze net niet de juiste tint om goed te matchen met mijn vers gemaakte kaartje met de stain. Gelukkig was dit zo opgelost door simpel weg de stain over dit papier heen aan te brengen. Fijn om te zien dat de ondergrond goed in tact bleef en alles op deze manier aangepast kon worden aan de rest van de pagina. Het papier met de wereld kaart was een mooie accentkleur voor embellishments.

Scrapbook pagina

Bij deze Pocket Page hoorde ook een Scrapbookpagina. Ik heb hiervoor de Distress Spray gebruikt op de achtergrond. Na drogen heb ik Moddeling paste en crackle paste aangebracht door stencils. Nadat dit alles droog was ben ik pas gaan scrappen.

Ik heb de foto voorzien van restjes papier erachter Dit is het enige designpapier wat gebruikt is op deze pagina. Samen met doilly op de achtergrond heb ik alles vastgelijmd met Scotch tacky glue. Doordat je ondergrond zo oneffen is door alle mixed media is het handiger om alles met een vloeibare lijm vast te zetten. Daarna. heb ik de pagina afgemaakt met embellishments en journaling

Ik ben heel benieuwd naar jullie uitwerkingen! Deze kun je posten op de Facebookgroep

Liefs